top of page

Ondernemers in tijden van corona!Corona... dat is volgens mij het meest gebruikte woord tegenwoordig. Waarom? Omdat het een impact heeft op ons als mens, maar ook op ons als ondernemer. Voor mij als fotograaf in het handelscentrum van Boom is dat niet anders.

De steun die we als ondernemer ontvangen helpt velen om deze moeilijke periode nog net door te spartelen. Maar het water zal heel wat mensen intussen ook aan de lippen staan. Reserves smelten als sneeuw voor de zon als je moet investeren in nieuwe producten op een moment dat de vorige collectie nog in de stock zit.

Daarom heb ik besloten om de deuren van mijn fotostudio open te gooien en de Boomse en Aarstelaarse middenstanders en ondernemers in het voetlicht te plaatsen. Om zo een gezicht te geven aan de mensen die met veel goesting en nog veel meer onzekerheid hun zaak trachten overeind te houden in deze moeilijke tijden. Steun de (kleine) ondernemers ook.Voor wie?


Voor iedere zelfstandige ondernemer in Boom en Aartselaar!

Dus heb je een winkel? Een horeca-zaak? Een studio of een atelier? Contacteer me!

Breng ook zeker een attribuut mee dat je zaak typeert!Hoe verloopt deze fotoshoot?


De fotoshoot gebeurt volledig coronaproof.

Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen.

Aan de inkom staat handgel om je handen te ontsmetten en ik vraag om verder niets aan te raken.

Bij het fotograferen zelf mag je mondmasker uiteraard af.Wat kost dit en wat gaat er nadien met de foto's gebeuren?


Dit kost helemaal niets!

Ik vraag maximum 15 minuten van je tijd én de toestemming dat ik je foto in het project mag opnemen. Want ik ga deze foto's immers om mijn social media en website gebruiken.

Jullie krijgen de de foto nadien ook digitaal, die jullie mogen gebruiken op jullie website, social media. Vermeld of tag je mijn naam of facebookpagina, dan kom je bij mij in de bovenste schuif!Hoe kan ik deelnemen?


Stuur een mail naar kristel@ikhouvanfotografie.be of bel me (0495215782) en ik contacteer je voor een concrete afspraak. De afspraken zullen gemaakt worden op weekdagen tussen 8u en 20u. De fotoshoot zal plaatsvinden in de mijn fotostudio: Leopoldstraat 34, 2850 Boom.
Dit zijn alvast een aantal ondernemers die de weg naar hier vonden!コメント


bottom of page