top of page

Heerlijk + eerlijk = meesterlijk!


Heerlijke momenten.


Als portretfotograaf heb ik het geluk om elke dag vrolijke mensen bij mij in de studio te mogen zien. Het is voor mij heerlijk om zo iedereen een fijn me-time of familiemoment te geven. En vaak wordt er gelachen., hard gelachen en ondeugend gelachen. Dat zie je bijvoorbeeld bij de familieportretten die ik voor jullie maak.


Naast de favoriete beelden van van de klanten, heb ik zelf ook favoriete beelden. Dat zijn meestal de schijnbaar sombere beelden.Eerlijke emotie.


Ik heb lang nagedacht over waarom ik net die beelden leuk vind tijdens een fotoshoot. En blijkbaar zijn mijn favoriete beelden de beelden waarbij de modellen kijken.

Gewoon kijken.

Hier zijn de klanten geen klanten meer, maar modellen die ervoor zorgen dat de pareltjes zijn wat ze zijn. Het model kijkt zonder emotie, of juist daarom wel mét emotie.


De kinderen glimlachen niet.

De dames staren voor zich uit.,Wat maakt het zo meersterlijk?


Jij als model. Het feit dat ik jouw ziel mocht fotograferen op deze manier. Zo ben jij.

Een tijdloos moment.Ook jij kan een heerlijk, eerlijk, meesterlijk portet in huis halen!


De meesterlijk portretten kunnen als bij toeval gemaakt worden tijdens de familie fotoshoots, maar. als klant kan je er ook voor opteren om model te zijn. Dan zoeken we jouw meesterlijk moment op. We gaan jouw portret uitpuren om zo dat ene beeld te maken. Niet meer, maar ook niet minder. Er worden dan minder foto's gemaakt, maar we werken tot de perfectie.

Ideaal om bij je thuis op een prominente plaats op te hangen... of juist niet. Dat is helemaal aan jou. Dat het tijdloos zal zijn, dat spreekt voor zich.

Dit zijn trouwens individuele portretten. Enkel jij, ik en het studiomateriaal.

(Voor minderjarigen mag er uiteraard 1 ouder aanwezig zijn.)Contacteer me en we plannen jouw moment!


Met véél liefde voor fotografie.


Kristel Nijskens

0495215782
Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page