JOUW MEDEWERKERS

Laat je medewerkers professioneel fotograferen. 

 

Hierbij kies jij als bedrijfsleider welke stijl. Is er nadien een personeelswissel? Dan kan enkel de nieuwe werknemer in dezelfde stijl gefotografeerd worden. Je hoeft niet iedereen meer te mobiliseren. 

GROEPSFOTO

Je wil graag uitpakken met een mooie groepsfoto van je medewerkers, maar je hebt geen zin om iedereen opnieuw te mobiliseren wanneer een nieuwe medewerker start?  Daar hebben wij de oplossing voor! 

Via een online intake gesprek luister ik eerst naar jullie wensen en verhaal. Zo kunnen we een perfecte offerte maken.

Hendrik H, uit Antwerpen

Met deze getuigenis wil ik graag

Kristel bedanken voor de medewerking  aan de creatie van een sales boekje en tevens e book.

Een mooie vlekkeloze samenwerking en communicatie. Samenwerken loont.

Mijn oprechte dank!

Hendrik H, Coachingplanet.be

keuze--2.jpg

Josefien B, uit Antwerpen

Kristel stelt mensen op hun gemak, we voelden ons welkom in de fotostudio en ze overlegde goed met ons over de gewenste resultaten. Naast het eindresultaat vonden we het ook een erg leuke ervaring en een goede afsluiter van de werkweek. 

Na de fotoshoot hadden we een ruime keuze aan beelden waaruit we dan zelf onze voorkeursbeelden konden selecteren. 

Binnenkort pronken er alvast een aantal foto's op onze nieuwe website.

Stijn S, uit Temse

Experimenteren met verschillende lichtbronnen en verschillende hoeken om tot het beste resultaat te komen, is wat je kan verwachten bij Kristel. Helemaal jezelf zijn als je voor de lens staat is niet altijde eenvoudig, Kristel slaagt er echter altijd in. 

Uiteindelijk zijn er wel veel fotografen die een foto kunnen nemen en met licht kunnen werken maar wat maakt Kristel dan uniek in haar vak? De service, de passie en de verniewing die ze in haar beroep steekt. Ze is steeds mee met de laatste nieuwtje in de fotografische wereld, maar dat is niet alles...

Waar de meesten zich enkel focussen op het uitvoeren van de job, zet Kristel de klant altijd centraal. Na ondertussen al enkele bezoeken aan haar fotostudio is er iedere keer wel iets veranderd om de bezoekers nog meer in de watten te leggen.