CATS & DOGS

Jij en je huisdier zijn onafscheidelijk! Kom naar onze fotostudio en geniet samen van een onvoorwaardelijk fotomoment. 

CATS & DOGS 

4 en 5 oktober 2019

'DELIGHTED'-FOTOSHOOT CATS AND DOGS

63

euro

Jouw huisdier is toch de liefste!

 

Wil jij de meest schattige, speelse of snorrende herinnering aan jouw kat?

Wil jij de meest stoere of statige herinnering aan jouw hond? 

Heb je zelf niet veel tijd of denk je dat je hond of kat niet lang voor de camera wil staan. En wil je toch die ene leuke foto van je favoriete hond of kat?  Dat kan !

Ter gelegenheid van werelddierendag organiseren we op 4 en 5 oktober 2019 voor jouw huisdier een 'delighted' fotoshoot! Heb je meerdere huisdieren? Dat kan, dan plannen we 2 sessies! 

Voor een 'delighted' fotoshoot gelden deze eenvoudige voorwaarden: 

1 dier

1 fotoshoot van 20 minuten

1 setting

1 print van 20x30 cm 

Deze 'delighted'-fotoshoots zijn niet cumuleerbaar met andere acties en eventuele extra bijbestellingen zijn uiteraard mogelijk.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en maak via het onderstaande formulier een afspraak! 

Thanks! Message sent.

CanvasBig-8916.jpg

Vanessa D, uit Hoboken

Kristel, we zijn langs geweest met twee jonge (en zotte) hondjes bij ikhouvanfotografie.be. Wat een ervaring.  Je geduld voor onze puppy’s van 6 en 3 maand was overweldigend. Maar aangezien ik je al een beetje ken, was dat eigenlijk geen verrassing. Wat wel een verrassing was, was de eerste voorproever! Wat een prachtige foto. Onze twee kleine duiveltjes, de fiere en vurige Drama en de klein Dobby die naar zijn grotere en mogelijk wijzere halve zus opkijkt – of misschien gewoon denkt “wanneer zal ik eindelijk groter zijn, dan kan ik haar de baas!” Is dat geen teken van een goede foto – dat men een verhaal erachter zoekt of misschien gewoon verzint? Na een uur en zeer veel geflits (wat de puppy’s helemaal niet erg vonden) heeft Kristel voor ons talloze mooie foto’s genomen. Nu nog de moeilijke taak om de mooiste te selecteren en te laten drukken. Bij ons thuis zullen er zeker een paar komen en bij ons in de winkel zullen deze artistieke foto’s ook thuis horen.

Dank je Kristel! Fotografisch talent in overvloed.